27 Şubat 2012 Pazartesi

Kil İşleri - Bülten 26 - 25.02.2012

KİL İŞLERİ, YENİDEN MARŞA BASTI

Bir süredir donuk durumda olan Kil İşleri, geçtiğimiz haftadan itibaren 6 kişilik bir ekiple düzenli üretimlere ve yeni tasarımlara tekrar başladı. Bu doğrultuda sipariş alımları da tekrar başladı.



MAT, ÜRETİMLERİNE BAŞLADI

Atölye Mat


Kil İşleri – İletişim

morokuz@gmail.com
0538 924 45 75

Kil İşleri nedir?

Kilden takı ve dekoratif nesneler üreten oluşumdur.

Kilden kolyeler ve küpeler elle tasarlanabildiği gibi, kolye uçlarına fotoğraf, resim, görsel baskısı yapılarak da tasarlanabiliyor. Böylelikle dünyada 1 tane bulunan, son derece kişiye özel tasarımlar elde edilebiliyor. Kilden kolyelerin fiyatları ortalama 4 Lira’dır.


Nasıl Sipariş Verebilirim?

Belirtilen e-posta adresinden veya belirtilen telefondan iletişime geçilerek, istediğiniz kilden kolyeleri, küpeleri veya istediğiniz dekoratif nesneleri belirtebilirsiniz.

Adresiniz İzmir içindeyse Alsancak’taki “Kafes Gotik Giyim”den siparişinizi alabilirsiniz. Siparişleri istediğiniz adres İzmir dışındaysa kargo aracılığıyla siparişlerinizi teslim alabilirsiniz. Eğer siparişinizin toplam ücreti 20 Lira’nın altındaysa kargo masrafı müşteri tarafından, 20 Lira ve üzerindeyse kargo masrafı Kil İşleri tarafından karşılanır.

Siparişler her hafta Pazartesi günü kargoya verilir. Yani tüm siparişler bildirildikten sonra, bir sonraki Pazartesi günü kargoya verilir. Siparişlerinizi bildirdikten sonra siparişlerinizin bittiğini size haber veriyoruz ve siz ödemeyi tercih ettiğiniz şekilde yaptıktan sonra Pazartesi günü kargoya veriyoruz. Ve kargo takip kodunu size bildiriyoruz.

Ücret ödemeyi de sipariş miktarını size vereceğimiz banka hesabına yatırma şeklinde veya PTT ile havale etme şeklinde (PTT’den havale ücreti 5 TL) yapabilirsiniz.

Kil İşleri – Sosyal Medya

Facebook Profili
Facebook sayfası
Twitter Hesabı

Kil İşleri’nin Katıldığı Etkinlikler

Rock-A 2010 (Temmuz 2010)
4. Türkiye Tiyatro Buluşması (Ağustos 2010)
6. Uluslararası Gençlik Kampı (Kil İşleri Atölyesi – 4 Gün – Ağustos 2011)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder